Kenzo Music: altijd muziek, altijd plezier!

Kenzo Music is uw partner wat betreft de muzikale invulling van elk bal, feest, receptie, bruiloft of party. Met onze kenmerkende oranje/grijze gekleurde flightcases draaien wij op elke lokatie desgewenst de meest swingende plaatjes.

Een DJ die een zeer omvangrijke muzikale database tot zijn beschikking heeft. Hij heeft voor elke gelegenheid de passende muziek. Van een kleine, intieme setting met rustige achtergrondmuziek, tot een uitgebreide en complete dance party met professioneel licht en geluid en een top dj.

 
Wij luisteren goed naar uw wensen, ook tijdens een feestje of evenement. Het geluidsvolume is in overleg op elk moment aan te passen.
Onze muziek-database is rijk uitgerust: van de fifties uit de vorige eeuw tot en met de laatste Top 40 hit. Of het nu een klassieke dansavond is of een vette house party, wij hebben overal een muzikaal antwoord op.
Standaard komen wij bij elke gelegenheid met onze mobiele geluidsset en DJ/presentator. Wilt u (disco)verlichting of een een beamer met een groot scherm voor videobeelden? Wij maken graag een offerte op maat voor u!
Wilt u teksten ingesproken hebben? Of een voice-over voor uw film of commercial? Wij kunnen dit professioneel voor u uitvoeren.
 

Over Herbert

Maak kennis met de man achter Kenzo Music.

 
CEO, DJ, technicus & roadie bij Kenzo Music
Herbert Vaartjes

Herbert Vaartjes

Bouwde al in z'n tienerjaren zijn eigen luidsprekers, koppelde zijn radio-cassetterecorder eraan vast, samen met een microfoontje geleend van de audioinstallatie van zijn ouders en zie daar: een discjockey was geboren! Hij is vele jaren geleden zijn radiocarrière begonnen bij het lokale radiostation Slingeland FM in Winterswijk en sinds 2008 werkzaam als programmamaker bij GelreFM. Luister eens op de zaterdagochtend van 9 tot 12 uur naar het programma "ZomaarEenZaterdag" en krijg een goede muzikale indruk van deze man achter Kenzo Music!

Neem contact op met Kenzo Music

Stel gerust uw vraag via het onderstaande e-mailadres:

 

Contact Details