Nieuws

11-09-2018 G-Disco op de Vitaliteitsmarkt Estinea 30 september 2018

Op zondag 30 september vindt er bij de Helmhorst aan de Lange Brug 5 in Winterswijk van 13.00 tot 16.00 uur een Vitaliteitsmarkt plaats, georganiseerd door clienten van Estinea. Op de markt wordt informatie gegeven over gezond eten, over bewegen, ontspanning, gezond gewicht en afvallen. De organisatie van G-Disco Winterswijk zal ook op deze markt aanwezig zijn samen met DJ Herbert van KenzoMusic, om meer informatie te geven over de G-Disco-avonden. Lees hier het artikel in het AchterhoekNieuws.
Misschien zien wij jou ook zondagmiddag 30 september ...? Tot dan!

01-09-2018 Vierde G-Disco Herfst Disco-avond 6 oktober 2018

De vierde G-Disco-avond staat er al weer aan te komen! Zaterdag 6 oktober 2018 kun je vanaf 20:00 uur weer heerlijk swingen met gezellig muziek van DJ Herbert van KenzoMusic in samenwerking met eetcafé BijHillen.
Geef je snel op via contactpagina of stuur een e-mail naar gdisco@vaartjes.org!

Meld je aan

01-06-2018 Derde G-Disco Summer Party 30 juni 2018

Joepie! Zaterdag 30 juni 2018 was het weer zover: G-Disco Winterswijk in samenwerking met eetcafé BijHillen! Lekker swingen met gezellig muziek van DJ Herbert van KenzoMusic.

26-11-2017 Tweede G-Disco avond op 27 december a.s.

Voor de tweede keer organiseerden wij in samenwerking met KenzoMusic en eetcafé BijHillen een spetterende disco avond!
En natuurlijk mochten daarbij de oliebollen niet ontbreken.

14-06-2017 Eerste Zomer G-Disco avond op 5 juli een succes en voor herhaling vatbaar!

Woensdagavond 5 juli was het dan zover: de eerste G-Disco-avond in Winterswijk!
"Gezellig uitgaan voor mensen met een beperking."
Vanaf 19:30 uur ging het dansfeest los met KenzoMusic BijHillen aan de Misterweg in Winterswijk en officieel geopend door burgemeester Joris Bengevoord!
Bekijk hieronder de foto's & film.

Informatie

De G-Disco-avonden Winterswijk, georganiseerd door Kenzo Music & BijHillen, kennen de volgende belangrijke punten met betrekking tot de disco-avonden:

 

Om 20:00 uur is BijHillen geopend en begint de disco-avond. Einde van de disco is 22.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving BijHillen aan de Misterweg.

Toegang tot de G-Disco Winterswijk krijg je door je aan te melden op deze website, maar wees er snel bij want er is een van te voren vastgesteld aantal kaarten beschikbaar. Dus is het ook echt: "op = op!"

DJ Herbert van Kenzo Music zal voor geweldige muziek en sfeer zorgen. Je kunt ook je favoriete nummer bij hem aanvragen. Verder is er in de zaal voldoende ruimte om te dansen en te zitten. Er is een bar geopend de gehele avond. Tevens zijn er elke avond rond de 5 vrijwilligers aanwezig. Voor de herkenbaarheid hebben deze een speciaal t-shirt aan. Deze vrijwilligers zijn (jonge) mensen die zich nauw verbonden voelen met de doelgroep en ervaring hebben met deze doelgroep. Verder is Ronald namens de organisatie aanwezig. Hij stuurt de vrijwilligers aan. Bij calamiteiten, onmogelijk gedrag, zal de organisatie met ouders/begeleiding contact opnemen om duidelijke afspraken hieromtrent te maken.

Bij de ingang staan enkele mensen van de organisatie die de discogangers zullen ontvangen en waar aandachtspunten of bijzonderheden aan kunnen worden doorgeven. Ook is het mogelijk om hier een telefoonnummer achter te laten om eventuele vroegtijdige beëindiging van de disco te regelen met thuis. Ouders mogen bij het wegbrengen natuurlijk even mee naar binnen om de sfeer te proeven, echter blijf niet te lang hangen want de disco is vooral zonder ouders bedoeld.
Indien uw zoon/dochter of client echter constante begeleiding nodig heeft, dan is dit in overleg met de organisatie altijd mogelijk.

Mocht u op de discoavond contact willen hebben met iemand van de organisatie dan kunt u bellen bellen met het nummer: 06 - 83 27 46 36

De entree is 10,00 Euro. Hiervoor krijgt de discoganger 2 drankjes en iets lekkers. Je kunt GEEN alcoholische drankjes krijgen. Extra drankjes kopen bestaat uiteraard tot de mogelijkheid.

Het is verboden om binnen BijHillen te roken. Wel is er buiten een afgeschermde plek voor eventuele rokers.

Er zijn minimaal 2 personen met EHBO aanwezig, echter de organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele calamiteiten en ongelukjes. Neem ook geen waardevolle spullen mee die je kunt verliezen.

De verantwoordelijkheid voor de discoganger begint binnen. Dit betekent ook dat het prettig zou zijn als ouders/begeleiders die hun zoon/dochter/client komen ophalen, dit melden bij de organisatie.

Voor het vervoer naar de disco moet de bezoeker zelf zorgen, of de ouder cq. begeleider van zoon/dochter/client.

 

Foto & film

Over Herbert

Maak kennis met de man achter Kenzo Music.

 
CEO, DJ, technicus & roadie bij Kenzo Music
Herbert Vaartjes

Herbert Vaartjes

Bouwde al in z'n tienerjaren zijn eigen luidsprekers, koppelde zijn radio-cassetterecorder eraan vast, samen met een microfoontje geleend van de audioinstallatie van zijn ouders en zie daar: een discjockey was geboren! Hij is vele jaren geleden zijn radiocarrière begonnen bij het lokale radiostation Slingeland FM in Winterswijk en sinds 2008 werkzaam als programmamaker bij GelreFM. Luister eens op de zaterdagochtend van 9 tot 12 uur naar het programma "ZomaarEenZaterdag" en krijg een goede muzikale indruk van deze man achter Kenzo Music!

Aanmeldformulier

Meld je aan voor zaterdag 6 oktober 2018! Dat kan via het onderstaande aanmeldformulier. Mocht je alleen komen, zet dan je naam in het vakje "Naam". Wil je je met meerdere mensen in één keer aanmelden, vermeld dan de eerste naam in het vakje "Naam" en zet de volgende namen in het vak "Berichttekst". In dit vak is ook ruimte voor eventuele opmerkingen en/of vragen. In het laatste geval zullen wij via de e-mail deze vragen beantwoorden.

Contact Details